Southside

Αυτό είναι το άρτι αφιχθέν του Παλαιού Φαλήρου για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα

Το ολοκαίνουριο all day μπιστρό του Παλαιού Φαλήρου ακούει στο όνομα Upon και ήδη έχει γίνει talk of the town, χάρη στο «δυνατό» όνομα του Γρηγόρη Κίκη στην κουζίνα (συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Hervé και νικητή το 2022 του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition για την νοτιοανατολική Ευρώπη και την Μεσόγειο), αλλά και χάρη στο μενού του, που ήδη μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Εδώ θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με καφέ και brunch, το μενού του οποίου διαθέτει επιλογές όπως sando με κοτόπουλο, αλλά και ένα «γλυκό» brioche με πραλίνα και φρούτα, ενώ αργότερα μπορείς να συνεχίσεις με βιτέλο τονάτο, με μιζούνα και καπαρόφυλλα ή/και με το χειροποίητο flat bread με pulled pork, λάχανο και κρέμα γραβιέρας. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελεί η πειραγμένη καρμπονάρα -και λέμε πειραγμένη αφού αντί για ζυμαρικά, επιλέγουν κριθαράκι.

Το βράδυ αξίζει να το επισκεφτείς για ένα signature cocktail και socializing, αφού τα vibes του δημιουργούν το πιο ιδανικό κλίμα για μια χαλαρωτική βραδιά με την παρέα.

Πηγή: NouPou